Splošni pogoji poslovanja

Varstvo osebnih podatkov

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh posredovanih osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.

Navedene osebne podatke bomo uporabili izključno samo za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Sprememba splošnih pogojev poslovanja

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremeni splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave. Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje. Registrirani uporbabniki bodo o spremembah obveščeni preko e-pošte.

Reševanje sporov

Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine trgovina.troika.si, bosta kupec in podjetje Troika d.o.o. poizkušali reševati sporazumno. Reklamacije, garancijski zahtevki in druge vrste vračila blaga ter pritožbe se obravnavajo, kot je opisano na strani Reklamacije. V kolikor to ne bo mogoče, je pristojno Okrožno sodišče v Ljubljani. 

Spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in si bomo po vseh močeh trudili izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

V primeru težav se kupec s trgovino lahko poveže telefonsko s klicem na številko 041 728 212 ali po elektronski pošti na pisarna'at'troika.si  

V skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju sporov objavljamo povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS), ki je enotna vstopna točka za potrošnike, ustanovljena na podlagi Uredbe 524/2013/EU za reševanje sporov, ki izvirajo iz spletne prodaje ali spletnih storitev med potrošnikom s prebivališčem in ponudnikom s sedežem v Evropski uniji.

Povezava do platforme za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS):
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Pravica do odstopa od pogodbe

Imate pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh odstopite od naročila. 

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila izdelkov. Izdelke je potrebno vrniti trgovini najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od naročila.