Dostava naročenih izdelkov

Dostava za vsa naročila je BREZPLAČNA!

Pri plačilu po povzetju je potrebno poštarju ob prevzemu poravnati znesek izpisan ob naročilu (zadnji korak), ki že vključuje provizijo poštne nakaznice v skladu s cenikom Pošte Slovenije:

Znesek naročilaProvizija poravnave UPN naloga
do 98,00 EUR1,05 EUR
nad 98.00 EUR do 501,00 EUR1,07 % od vrednosti
nad 501,00 EUR5,36 EUR

Najnižja vrednost naročila je 10,00 €.

Dobavni rok 

Naročeno blago, ki je na zalogi in je bilo naročilo oddano do 15.00 ure, bomo odpremili na dan naročila in bo pri vas že naslednji delovni dan. Dostava je torej izvedljiva v 24 urah po oddaji naročila. 

Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je kupec navedel ob naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na navedenem naslovu, poštni uslužbenec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu dostave naročenega blaga v vašem poštnem nabiralniku.

Ko je naročilo odpremljeno iz skladišča, vas obvestimo na posredovan elektronski naslov in navedemo številko paketa, ki mu lahko sledite preko spletnega portala Pošte Slovenija.

V primerih, ko izdelka nimamo na zalogi, se držimo dobavnih rokov, ki so navedeni na strani posameznega izdelka. 

Za vse informacije v zvezi z vašim naročilom in dostavo nam lahko pošljete e-pošto na pisarna'at'troika.si ali pa nas pokličete na telefon 01 3673590 vsak delovni dan od 8. do 16. ure.

Vračilo naročenega blaga

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od naročila, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Obvestilo o odstopu lahko pošljite po e-pošti na naslov prodaja'at'troika.si. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Šteje se, da kupec pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. V primeru vračila blaga vam bomo kupnino vrnili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v 7 dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila. 

Prejeti izdelki se morajo vrniti nepoškodovani in v nespremenjeni količini, razen če je izdelek uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv naročnik.

Naročnik izdelkov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus izdelkov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Preizkušanje izdelkov, ki odstopa od navedenega, se šteje za uporabo izdelkov, kar pomeni, da naročnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

Stroški poštnine za vračilo izdelkov so na strani naročnika.

Naslov za vračilo izdelkov:

TROIKA d.o.o. 
Sedejeva ulica 6
1000 Ljubljana