Kompatibilni tonerji

Na voljo so originalni in kompatibilni tonerji vseh svetovnih proizvajalcev. Zagotavljamo visoko kakovost in nudimo ugodne cene. Nakup je varen in enostaven.

Kompatibiln toner (ali kartuša) je narejen s strani tretjega proizvajalec in je namenjen uporabi v točno določenem tiskalniku brez kršenja patentov proizvajalca tiskalnika. Kompatibilni ton...

Na voljo so originalni in kompatibilni tonerji vseh svetovnih proizvajalcev. Zagotavljamo visoko kakovost in nudimo ugodne cene. Nakup je varen in enostaven.

Kompatibiln toner (ali kartuša) je narejen s strani tretjega proizvajalec in je namenjen uporabi v točno določenem tiskalniku brez kršenja patentov proizvajalca tiskalnika. Kompatibilni tonerji so zapakirani v embalažo z vsemi zaščitnimi elementi, od kartonske embalaže z različnimi potiski, plastične vrečke z mehurčki, plastičnega traku in trde plastične zaščite čez valj tonerja. Kompatibilni tonerji so cenovno ugodnejši od originalov (OEM). Pri nakuu lahko govorimo o polovičnem prihranku.

V svetovnem merilu je veliko razrprav in sodnih postopkov napram proizvajalcem kompatibilnih tonerjev. Vendar njihov delež vzrajno raste. Že leta 2007 se je v svetovem merilu prodalo 25% kompatibilnih tonerjev, kar je predtavljalo promet okoli 8 milijard USD. Kompatibilni izdelki niso narejeni samo za laserske tiskalnike. Vključujejo tudi fakse, brizgalne tiskalnike, večnamenske tiskalnike in fotokopirne stroje.

V navedenih napravah se lahko uporabljajo:

 • originalnni tonerji
 • kompatibilni tonerji
 • obnovljeni tonerji

Pri komaptibilnih tonerjih so vsi uporabljeni sestavni deli tonerja povsem novi. Obnovljeni tonerji so pravzaprav originalnni tonerji na katerih se zamenjajo iztrošeni deli tonerja, čip in ponovno se napolnijo s prahom. Že leta 2004 je bila narejena študija primerljivosti kompatibilnih in originalnih tonerjev, ki navaja, da med njima ni bistvenih kakovostnih razlik.

Prednosti kompatibilnih tonerjev:

 • dobra kakovost izpisa;
 • ugodna cena;
 • prijazni okolju.

V primeru, da kompatibilnega tonerja za vaš tiskalnik ne uspete najti v spletni trgovini nam pošljite email sporočilo oziroma nas pokličite.

Več

Kompatibilni tonerji  V kategoriji je 832 izdelkov.

Podkategorije

 • HP toner

  Kompatibilni tonerji HP po ugodnih cenah. Zagotovljena kakovost, poštnina brezplačna! V primeru, da tonerja za vaš tiskalnik ne uspete najti v spletni trgovini, izpolnite "Kontaktni obrazec", ki se nahaja med povezavami povsem spodaj na strani ali pa nas pokličite.

 • Brother toner

  Kompatibilni tonerji Brother po ugodnih cenah. Zagotovljena kakovost, poštnina brezplačna! V primeru, da tonerja za vaš tiskalnik v trgovini ne uspete najti, pošljite oznako tiskalnika na pisarna@troika.si in posredovali vam bomo ponudbo.

 • Kyocera toner

  Kompatibilni toner Kyocera po ugodnih cenah. Zagotovljena kakovost, poštnina brezplačna!

  Enostaven in varen nakup.

  V primeru, da tonerja za vaš tiskalnik ne uspete najti v spletni trgovini, izpolnite "Kontaktni obrazec", ki se nahaja med povezavami povsem spodaj na strani ali pa nas pokličite.

 • Lexmark toner

  Kompatibilni tonerji Lexmark po ugodnih cenah. Zagotovljena kakovost, poštnina brezplačna! V primeru, da tonerja za vaš tiskalnik ne uspete najti v spletni trgovini, izpolnite "Kontaktni obrazec", ki se nahaja med povezavami povsem spodaj na strani ali pa nas pokličite.

 • Canon toner

  Kompatibilni toner Canon po ugodnih cenah. Zagotovljena kakovost, poštnina brezplačna! V primeru, da tonerja za vaš tiskalnik ne uspete najti v spletni trgovini, izpolnite "Kontaktni obrazec", ki se nahaja med povezavami povsem spodaj na strani ali pa nas pokličite.

 • Samsung toner

  Kompatibilni toner Samsung po ugodnih cenah. Zagotovljena kakovost, poštnina brezplačna! V primeru, da tonerja za vaš tiskalnik ne uspete najti v spletni trgovini, izpolnite "Kontaktni obrazec", ki se nahaja med povezavami povsem spodaj na strani ali pa nas pokličite.

 • Konica toner

  Kompatibilni toner Konica Minolta po ugodnih cenah. Zagotovljena kakovost, poštnina brezplačna! V primeru, da tonerja za vaš tiskalnik ne uspete najti v spletni trgovini, izpolnite "Kontaktni obrazec", ki se nahaja med povezavami povsem spodaj na strani ali pa nas pokličite.

 • Xerox toner

  Kompatibilni tonerji Xerox po ugodnih cenah. Zagotovljena kakovost, poštnina brezplačna! V primeru, da tonerja za vaš tiskalnik ne uspete najti v spletni trgovini, izpolnite "Kontaktni obrazec", ki se nahaja med povezavami povsem spodaj na strani ali pa nas pokličite.

izdelkov na stran.
Prikaz vseh najdenih izdelkov.
Prikaz vseh najdenih izdelkov.